вторник, 4 юни 2013 г.

Рози, рози...

Направих тази картичка за близък абитуриент, но май зарадвах майка му повече. Абитуриентът хареса съдържащото се във вътрешното джобче послание и още нещo :)


 Снимката е ужасна, защото е правена в последния момент в колата.
Ще включа тази картичка в предизвикателството на Точица , където всичко е позволено.

4 коментара:

  1. Добре ми дошла на гости :).
    Нормално получателят да се зарадва повече на съдържанието. То май ние, които ги правим, им се радваме най-много:). Чудесна цветна градина си направила!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добре заварила и благодаря!
      Специално тази картичка беше оценена - наредена в хола, вижда се на снимките и съм похвалена на родата.
      За оценяването и най-вече недооценяването на този вид труд имам много да се оплаквам. През март с децата(те са 6 и 7 клас), с които работя се включихме в благотворителна акция като изработихме 30 картички с изонит, квилинг и други техники, които изискват минимален разход на материали, но максимална прецизност. Картичките станаха чуднички и бяха оценени от колежката, която отговаряше за акцията на по 0,50лв.... Продали ги за едно междучасие, предимно на колежки...
      Обяснението - мънички били - (10/10см отново от пестеливост).
      Понеже поисках обяснение(при това без да правя скандал), защо нещо, което струва поне 10 пъти повече, защото е красиво, използваемо, ръчно изработено с толкова старание от децата, защото е за благотворителност за болно дете, бях обявена от шефката за рушител на колектива и вече ми се носи славата на конфликтна личност и ми се отразява на диференцираното.
      Как спрях тълпа побеснели тинейджърки, които тръгнаха да искат извинение и обещание колежката да си доплати, само аз си знам. Как ми се отрази на здравето и колко ми струва - също.
      Та така... наоплаквах се, а имам да пиша отчет за резултатите от работата си.

      Изтриване
  2. Прекрасна е, изобилие от цвят!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!
      Малко се притеснявах да не стане претрупана, но пък ми се искаше точно това усещане за изобилие да го има, защото е част от пожеланието. :)

      Изтриване